D i e n s t e n.


A t e l i e r   F r i t s   D i k h o f f   is een reparatieatelier voor gouden en zilveren sieraden. Gedurende 30 jaar repareren wij naar tevredenheid alle soorten sieraden voor onze uitgebreide klantenkring, uit Nederland en België. Daarnaast voeren wij een lijn van gouden en zilveren sieraden met als belangrijkste afnemers juweliers door geheel het land.

Hier laten wij u een deel van onze producten zien en kunnen u en vertellen wij u over onze werkwijze. Deze website geeft u een eerste indruk wat wij voor u, als klant, kunnen betekenen. Wij zijn in staat een belangrijke toegevoegde waarde aan het product toe te kennen. Ons belangrijkste product is het repareren van gouden en zilveren sieraden Het uitbesteden van uw goud en zilverreparaties betekent voor u een aantal minder zorgen (denkt u aan het op tijd leveren aan uw klant, waarborgen met betrekking tot kwaliteit en service), terwijl uw marge goed blijft. Onze sieraden hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding, een mooi product tegen redelijke inkoop betekent voor u een interessante marge.

Wilt u een vraag aan ons stellen of of een opmerking plaatsen, dan kunt u naar onze contact pagina gaan. Wij reageren binnen 4 uur naar het opgegeven e-mail adres.

banner_wp2-1030x360